Ανακοίνωση Διόσκουρων Κοζάνης

image

κάτω από τις νέες αυτές συνθήκες.

Δίνεται η απαραίτητη προσοχή τώρα από όλους μας ώστε να μη χαθεί η σεζόν για το άθλημα, αλλά και να μη ρισκάρουμε άλλους σημαντικούς στόχους που έχουν τεθεί από τους αθλητές μας, όπως για παράδειγμα οι πανελλαδικές εξετάσεις.

Επιπλέον απευθυνόμενοι σε όλους τους αθλητές μας και όχι μόνο, καλούμε να αναλογιστούν τις συνέπειες που θα προκύψουν σε περίπτωση παρεύρεσης τους με πάρα πολλά άτομα σε κλειστούς χώρους και συγκεκριμένα σε "πάρτυ" κατάληψης όπου δεν θα τηρείται καμία απολύτως προφύλαξη.

Είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι για τις ενέργειες μας μέσα στο κοινωνικό σύνολο που ζούμε ειδικά όταν αντιμετωπίζουμε μια πρωτόγνωρη για μας κατάσταση, ενώ έχοντας πάντα εμπιστοσύνη στους αθλητές μας ξέρουμε ότι δεν θα παρασυρθούν, αντιθέτως θα ενημερώσουν και θα παρακινήσουν και άλλους να αποφύγουν τον συνωστισμό.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας
Για το ΔΣ των Διόσκουρων Κοζάνης
Ο Πρόεδρος
Βλαχόπουλος Δημήτρης

Τελευταία Νέα

Created with Admarket's flickrSLiDR.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Βαθμοί Α Επίθ Άμυν +/- Θέση
1 ΑΣ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ 31 16 1208 967 241 -
2 ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 29 16 1134 984 150 + 1
3 ΓΣΚ ΛΑΣΣΑΝΗΣ 28 16 1160 1055 105 - 1
4 ΑΣ ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ 27 16 1144 1051 93 -
5 ΓΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ 26 16 1169 1149 20 -
6 Α.Σ. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ 22 16 1145 1176 -31 + 1
7 ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 22 16 1034 1137 -103 - 1
8 ΑΠΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ 22 16 1169 1174 -5 -
9 ΑΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΟΖΑΝΗΣ 22 16 1092 1077 15 -
10 ΑΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟ 21 16 970 1134 -164 -
11 ΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 19 16 941 1066 -125 -
12 Α.Π.Σ. Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 17 16 957 1153 -196 -
2019-2020 Season Standings
ΕΚΑΣΔΥΜ - Α ΕΚΑΣΔΥΜ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πληροφορίες για εγγραφές στο τηλ. 6936534778. Γιάννης Γκοβεδάρος Υπεύθυνος Τμημάτων Υποδομής και Αναπτυξιακού, Σιακαβάρας Δημήτρης 6936102617 .
Με κάθε εγγραφή, δώρο σετ προπόνησης, σάκο και αθλητική φόρμα με κουκούλα της ομάδος.