Ανακοίνωση για τις προπονήσεις των Διόσκουρων Κοζάνης μετά τα νέα μέτρα

Η Διοίκηση της Α.Ε. ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ Κοζάνης σας ενημερώνει ότι, για την προστασία των αθλητών και των οικογενειών τους και μετά από την ανακοίνωση των περιοριστικών μέτρων, αποφάσισε προληπτικά την αναστολή των προπονήσεων των Ακαδημιών, στα ΚΓ ΒΑΛΤΑΔΩΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΚ΄ΡΚΑΣ, μέχρι και τη Δευτέρα 12/10/2020.
Σε περίπτωση παράτασης των μέτρων, θα υπάρξει επανέναρξη των προπονήσεων από Τρίτη 13/10/2020, με αναπροσαρμοσμένο πρόγραμμα, για το οποίο και θα σας ενημερώσουμε σχετικά.
Γενικά η αναστολή των προπονήσεων έχει να κάνει με την οργάνωσή μας, ώστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της κατάστασης και να προφυλαχθούμε το δυνατόν καλύτερα.
Από ότι φαίνεται η κατάσταση που ζούμε δεν θα αλλάξει εύκολα και πρέπει να μάθουμε να ζούμε σε αυτή, σύμφωνα με τις οδηγίες που μας δίνονται και την υπευθυνότητα που αρμόζει.
Θα υπάρξει ενημέρωση των προπονητών, των εφόρων και γενικά όλων των εμπλεκομένων στις προπονήσεις και τους αγώνες ώστε να πετύχουμε την μέγιστη δυνατή ασφάλεια.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε να απευθυνθείτε στον υπεύθυνο Ακαδημιών κ. Γιάννη Γκοβεδάρο, τηλ. 6936534778.